Joan Margrethe Dansberg

Sidst opdateret: 17. maj 2021
Joan Margrethe Dansberg

Kontoruddannet, har altid skrevet, men kom først rigtigt i gang med udgivelser i 1997. Drives som regel til at skrive om emner, hvor jeg undrer mig, eller hvor min retfærdighedssans bliver udfordret.

Adresse: Lundehusvej 3, 1.-2, 4300 Holbæk Land: Danmark Mobil: 40154411 E-mail: Klik for at se e-mail

De skønlitterære

Udgivelser

Flere udgivelser

Seneste udgivelse: Forfra
Forlag: Forlaget Lunden
Udgivelsesår: 2019

Forfra, 2019, Forlaget Lunden, 14 letlæste noveller om mistet kærlighed. Anbefales til læsesvage og tosprogede.
Broderparten, 2018, Forlaget Lunden, Autofiktion om hullerne i retssystemet, når en hjerneskadet bliver udsat for bedrag af nærmeste familie.
Aftenlys, 2009, Siesta, dagbog om ægtefælles forløb med hjernetumor og afasi
Hvad der er dit …, 2006, Attika, psykologisk thriller med temaerne jalousi og skizofreni
Sagde du noget, kælling? 2004, Attika, hverdagsdrama med temaet vold og alkohol i parforholdet
Sprællevende, 1997, Kræftens Bekæmpelse, hvordan lever med og overlever diagnosen underlivskræft