Annegret Friedrichsen

Forlag: Forlaget Multivers
Udgivelsesår: 2014

Skønlitteratur for voksne:

Annegret Friedrichsen: Porcelænskvinden. Forlaget PrintXpress, 2012.

Børnebøger:

Annegret Friedrichsen: Maya, jeg Maya – Breve fra en kat. Illustreret af Heidi Vandal. Århus:Turbine forlaget, 2009.

Annegret Friedrichsen: Alfrida og Alfekatten. Illustreret af Dorthe Mailil. Frederiksberg: Multivers, 2007.

Annegret Friedrichsen: Trolden Trøst. Illustreret af Bonnie Poulsen. Sønderborg: Forlaget GuF, 2005.

Eventyr for børn og voksne:
“Prinsessen og tåretræet”. I: Moderne danske eventyr. II. Antologi / Modern Danish Fairytales II. Redaktion: Michael Ford. Ålsgårde: Forlaget ABZebra, 2007.

Faglitterære antologier (redaktion og bidragyder):

Lys over Linnemann – en antologi i anledning af Willy-August Linnemanns 100-år. Redaktion: Annegret Friedrichsen og Johan de Mylius. København: Multivers, 2014.

Engleskrift – om englen i litteraturen. Redaktion: Annegret Friedrichsen og Charlotte Cappi Grunnet. Frederiksberg: Multivers., 2006.

Lærebøger, bl.a.:

I dialog med digtet I . Lærerens bog. En grundbog om digte i tyskundervisningen.Gesten: OP-forlag, 1996.