Mich Vraa

Sidst opdateret: 10. juni 2018
Mich Vraa

Beskrivelse:

Jeg er forfatter til en snes skønlitterære bøger, heriblandt HAABET og PETERS KÆRLIGHED, de første to romaner i en trilogi om Dansk Vestindien i koloni- og slavetiden. Jeg arbejder i øjeblikket på sidste bind som er planlagt til udgivelse den 16. august 2018 under titlen FAITH. Jeg har desuden arbejdet som skønlitterær oversætter siden 1988 og har oversat omkring et tusind titler, de fleste fra engelsk til dansk. Jeg modtog i 2014 Dansk Oversætterforbunds Ærespris og i 2017 Otto B. Lindhardt Prisen. HAABET blev i udgivelsesåret 2016 nomineret til Politikens Litteraturpris og DR Romanprisen og er foreløbig solgt til udgivelse i Tyskland (DIE HOFFNUNG) og Norge. Egnsteatret Møllen opfører forestillingen HAABET i oktober 2018 og tager den efterfølgende på turné i hele Danmark.

I 2017 holdt jeg 60 foredrag, de fleste på danske biblioteker, og var flere gange i Tyskland for at tale om Dansk Vestindien og om romantrilogien. Også i 2018 vil jeg optræde mange steder rundt om i landet. Jeg kan kontaktes herom på mail eller via ARTE eller Dansk Forfatterforedrag.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Elisabeths Allé 35, 5250 Odense SV
Dalum
Land: Danmark Tlf: 22479888 Mobil: 22479888 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Dansk Oversætterforbund

Oversætter fra:

Amerikansk, Engelsk, Fransk, Norsk (bokmål), Svensk

Oversætter til:

Dansk

Besøg mig på: