Mikkel Stolt

Sidst opdateret: 28. februar 2021
Mikkel Stolt

f. 1965, forfatter til flere fagbøger i 1990'erne, men jeg skriver nu både fiktion og forskelligt blandingsmisbrug, bl.a. det jeg kalder auto-faktion (ja, med 'a').
Uddannet cand.phil. i filmvidenskab i 1992, og jeg har lavet tv, kort- og dokumentarfilm lige siden, mest i eget og kompagnons firma Fenris Film & Multimedia ApS.

Adresse: Skovvejen 33B, Sønderby, 4050 Skibby Land: Danmark Tlf: 28193348 E-mail: Klik for at se e-mail

Udgivelser

Flere udgivelser

Noveller:

2018: “Min Avatar og Mig”, i antologien “SKÆRM”, Byens Forlag, en doku-sci-fi-historie.

2017: “Den enøjede Kat”, i antologien “Rustkammeret”, Forlaget Enter Darkness. Gotisk gysernovelle.

2016: “Fra Sans og (Essay-)samling”, Forlaget Fenris Film & Multimedia ApS. Hæfte med tre tekster, der bevæger sig mellem essayet og novellen, 32 s. Udgivet i anledning af BogForum 2016.

Fagbøger:

1999: “Danske Hjørnestene”, Gads Forlag, 4×20 s. Teksthæfter + videoer med fire danske personligheder til sprogundervisning af indvandrere, skrevet m. Erik Flensted.

1997: “Op af Stolen”, Gads Forlag, 44 s. Grundbog til film- og tv-kundskab i gymnasiet, m. video og cd-rom.

Dertil en række honorerede artikler til f.eks. Euroman, Berlingske Tidende, Magasinet Helse, Politikens Kronik, en lang række filmanmeldelser til Filmkommentaren.dk samt en del kuraterede essays til f.eks. POV International og Peblish.dk.