Styrelse

BU-gruppens styrelse består af både forfattere og illustratorer. Blandt andet er illustratorgruppens formand født medlem af styrelsen.

I styrelsen beskæftiger vi os med en lang række problemstillinger vedrørende børnelitteratur og de vilkår, som børnebogsforfattere og illustratorer arbejder under.

Vi følger udviklingen på hele børnelitteraturområdet, inden for bogbranchen, på folke- og skolebiblioteker og inden for forskningen.

Vi holder øje med den digitale udvikling på bogmarkedet og de nye kontrakt- og afregningsformer, der opstår i den forbindelse.

Vi indstiller prismodtagere og jurymedlemmer i forbindelse med børnebogspriser.

Sidst, men ikke mindst, deltager BU-gruppen i hovedforeningens arbejde, hvor vi har en repræsentant i hovedbestyrelsen, og der desuden sidder BU-medlemmer i en lang række udvalg.

Medlemmer af BU-styrelsen:

Lene Møller Jørgensen (formand) lene.moller.jorgensen@gmail.com

Sally Altschuler sallyaltschuler@gmail.com

Anne Sofie Hammer fif.hammer@gmail.com

Kasper Hoff mail@kasperhoff.dk

Line Lybecker line.huf@gmail.com

Inge Duelund Nielsen ingeduelund@gmail.com

Lise Jacobsen Qvistgaard liseqvistgaard@icloud.com

Simon Væth (ill.) simon@simonvaeth.dk

Lise Bidstrup (suppl.) lisebidstrup@stofanet.dk

Birde Poulsen (ill. suppl.) mail@birde.dk

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte