Styrelse

BU-gruppens styrelse består af både forfattere og illustratorer. Blandt andet er illustratorgruppens formand født medlem af styrelsen.

I styrelsen beskæftiger vi os med en lang række problemstillinger vedrørende børnelitteratur og de vilkår, som børnebogsforfattere og illustratorer arbejder under.

Vi følger udviklingen på hele børnelitteraturområdet, inden for bogbranchen, på folke- og skolebiblioteker og inden for forskningen.

Vi holder øje med den digitale udvikling på bogmarkedet og de nye kontrakt- og afregningsformer, der opstår i den forbindelse.

Vi indstiller prismodtagere og jurymedlemmer i forbindelse med børnebogspriser.

Sidst, men ikke mindst, deltager BU-gruppen i hovedforeningens arbejde, hvor vi har en repræsentant i hovedbestyrelsen, og der desuden sidder BU-medlemmer i en lang række udvalg.

Medlemmer af BU-styrelsen:

Nanna Gyldenkærne (formand, p.t. sygemeldt) nanna.gyldenkaerne@gmail.com

Lene Møller Jørgensen (fungerende formand) lene.moller.jorgensen@gmail.com

Sally Altschuler sallyaltschuler@gmail.com

Lise Bidstrup (suppl.) lisebidstrup@stofanet.dk

Kåre Bluitgen (suppl.) bluitgen@adr.dk

Anne Sofie Hammer fif.hammer@gmail.com

Tove Krebs Lange (for illustratorgruppen) tokl@mail.dk

Line Leonhardt lineleonhardt@yahoo.dk

Inge Duelund Nielsen ingeduelund@gmail.com

Birde Poulsen mail@birde.dk

2004 - 2017 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte