Generalforsamling 2021

Dansk Forfatterforenings ordinære generalforsamling er udsat til

Lørdag den 4. september 2021 kl. 15

OBS! Grundet de gældende corona-restriktioner er det ikke muligt at afholde generalforsamlingen som planlagt lørdag den 24. april. Ligesom i 2020 er den ordinære generalforsamling derfor flyttet til første weekend i september, og det er planen at afholde den i foreningens mødelokaler i Strandgade 6. Der vil blive udsendt en ny indkaldelse i medlemsbladet Forfatteren.

Materialer og bilag til generalforsamling 2021

Læs også formandens beretning, kassererens beretning og de kritiske revisorers bemærkning i Forfatteren s. 28-36 her.

Valg til bestyrelsen 2021

Der er valg til bestyrelsen og posten som formand for foreningen i 2021. Det er muligt at stille op frem til punktet “valg” på generalforsamlingen den 4. september 2021. Læs mere på siden “Valg til bestyrelsen 2021” i menuen øverst til højre.

2004 - 2021 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte